Je kan veel zeggen over FIFA 20 (de game scoort op Metacritic een gebruikersscore van 1.1 op 10), maar de game verkoopt wel goed en staat daarmee nog steeds aan de top in de lijst van bestverkochte games.

Tom Clancy’s: Ghost Recon Breakpoint – een game die eveneens op behoorlijke bakken kritiek kon rekenen – staat net zoals vorige week nog op de tweede plaats. Concrete Genie, de nieuwe PS4-exclusive (die ook compatibel is met PSVR) die vorige week werd uitgebracht, staat helaas maar op de 35e plaats.

#Titel UitgeverVorige week
1 FIFA 20EA Sports1
2 Tom Clancy’s Ghost Recon: BreakpointUbisoft
3 Mario Kart 8 DeluxeNintendo7
4 Gears 5Microsoft4
5 GRIDCodemasters
6 MinecraftNintendo15
7 The Legend of Zelda: Link’s AwakeningNintendo5
8 Borderlands 32K3
9 Grand Theft Auto VRockstar12
10 Sea of ThievesMicrosoft8

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

En zo zie je mij, die voor de rest van de avond zal proberen om een penalty te scoren in FIFA 20, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

FIFA 20

FIFA 20

Ontwikkelaar: Electronic Arts

Uitgever: Electronic Arts

Platformen: PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One / Windows

Releasedatum: 24/09/2019

Koop deze game
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Write A Comment