In een nieuwsbrief van de officiële Disney-fanclub, viel te lezen dat de nieuwe X-Men Film The New Mutants een onderdeel zou worden van het Marvel Cinematic Universe. Dat blijkt nu toch niet zo te zijn, want D23 heeft alle verwijzigingen naar het MCU verwijderd uit hun berichtgeving.

Sinds zijn aankondiging, is The New Mutants een behoorlijk zorgenkindje geweest. De film zou oorspronkelijk verschijnen in 2018, maar de film werd uiteindelijk uitgesteld naar februari 2019 om niet in het vaarwater te komen van Deadpool 2. Vervolgens werd hij opnieuw uitgesteld, naar augustus 2019 om Dark Phoenix te ontlopen en uiteindelijk kreeg de film van Disney (na de overname van Fox) een releasedatum van 3 april 2020.

Ondanks de zorgwekkende ontwikkeling van de film, valt de eerste trailer goed in de smaak bij fans.

Een nieuwe toevoeging aan het MCU

In een nieuwsbrief van de officiële Disney-fanclub D23 stond te lezen: “er is een serieus spannende nieuwe toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe, en deze komt in de vorm van het laatste project van Twentieth Century Fox en Marvel Entertainment…”

Een onverwacht nieuwtje dus voor de Marvel-fans, maar de vergissing was van korte duur. Het bericht werd namelijk bijgewerkt en elke verwijzing naar het MCU werd verwijderd. Het lijkt dus gewoon dat de auteur van het bericht een inhoudelijke fout heeft gemaakt.

Interessante terugkeer

Het wordt in ieder geval interessant om te zien welke richting Disney opgaat met The New Mutants. Het is namelijk de eerste film dat zich afspeelt in het X-Men universum sinds de overname van Fox door Disney. Ondanks het feit dat er nog niets officieel is aangekondigd, zijn fans nog steeds overtuigd van de theorie dat The New Mutants op een of andere manier wel de weg zal vrijmaken voor een tie-in met het Marvel Cinematic Universe.

Voorlopig zien we dus nog geen mutanten in het MCU, maar het lijkt bijna onvermijdelijk dat dat vroeg of laat wel het geval zal zijn.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!