Vergeet Inside Xbox, Microsoft hernoemt de show naar 20/20 en maakt er een maandelijks gebeuren van.

Ondanks alle hindernissen die 2020 ons voorschotelt, heeft Microsoft enorm veel in de pijplijn zitten voor gamers, zoals:

  • De release van de Xbox Series X en Halo Infinite
  • Nieuwe games van alle 15 Xbox Game Studios
  • Nieuwe updates en games voor Xbox Game Pass (voor Xbox en pc)
  • De lancering van Project xCloud

Om spelers op de hoogte te houden van alle nieuwigheden in de Xbox-wereld, komt het bedrijf nu met een maandelijks digitaal evenement, te vergelijken met Nintendo Direct. In de video-updates zullen spelers meer te weten komen over de nieuwigheden voor zaken zoals Xbox Series X, Xbox Game Studios, Xbox Game Pass en Project xCloud.

Eerste uitzending op 7 mei

Eerder had Xbox reeds een Inside Xbox evenement gepland voor 7 mei, maar dit wordt nu omgedoopt tot de eerste 20/20 update, zo blijkt uit een post op de Xbox blog. Qua content verandert er niets, op 7 mei gaat Microsoft nog steeds een eerste blik gunnen van gameplay, trailers en sneak peeks van Xbox Series X games. Het is nog niet bekend welke games precies de revue zullen passeren, maar het is in ieder geval bevestigd dat we de eerste gameplay van Assassin’s Creed Valhalla te zien zullen krijgen.

In de video zal ook concreter worden ingegaan op Smart Delivery, een nieuwe technologie die ervoor zorgt dat gamers steeds beschikken over de beste versie van een game. Met andere woorden: stel dat je Halo Infinite koopt voor Xbox One, maar de game later ook wil spelen op Xbox Series X, dan zal dit kunnen zonder een meerprijs te betalen.

Microsoft licht ook al een tipje van de sluier op voor de uitzending van juli. Daar zal er meer aandacht worden besteed aan games van Xbox Game Studios. Er zal niet alleen gameplay worden getoond van reeds bevestigde games, maar we mogen ons ook verwachten aan nieuwe aankondigingen.

In dit artikel

halo infinite

Halo Infinite

Ontwikkelaar: 343 Industries / SkyBox Labs

Uitgever: Xbox Game Studios

Platformen: Xbox One / Windows / Xbox Series X/S

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!