Na de release op pc, komt de gratis game Forza Street nu ook naar mobiele apparaten.

Forza-games kennen we als gigantische games met verbluffende graphics, maar die verwachtingen dien je voor Forza Street even te vergeten. Grafisch gezien is de game een stevige stap achteruit om de game speelbaar te maken op zoveel mogelijk apparaten, en ook qua omvang is het niet meteen je standaard Forza-game. Races zijn steeds in minder dan een minuut voorbij, wat de game wel ideaal geschikt maakt voor een snelle pauze (we vermijden opzettelijk een wc-grap).

Volgens Microsoft zal je echter vele uren zoet zijn met de game en zijn verhaalgedreven campaign. Regelmatig zijn er ook events zodat er voldoende content aanwezig is om terug te blijven komen. Het hoofddoel van de speler is voornamelijk om zoveel mogelijk nieuwe wagens vrij te spelen en – uiteraard – zo hoog mogelijk in de ranglijsten te komen. De game is niet meteen je standaard racegame, je bestuurt de wagens namelijk niet zelf.

Beloningen

Wie de game tussen vandaag en 5 juni 2020 speelt, ontvangt ter beloning een 2017 Ford GT en in-game credits en goud om nieuwe wagens te kunnen ontgrendelen. Samsung-spelers die de game downloaden via de Samsung Galaxy Store krijgen nog extra beloningen. Zij ontvangen een 2015 Ford Mustang GT met een Galaxy-skin. Wie beschikt over een Galaxy S20 apparaat, krijgt bovendien ook een 2015 Chevrolet Corvette Z06 en in-game credits en goud.

Extra handig is dat de game Xbox Live ondersteunt zodat je progressie steeds gesynchroniseerd wordt met al je apparaten. Daar wordt ook Windows onder gerekend, want Forza Street kwam in 2018 reeds uit voor Windows 10. De game is vanaf vandaag ook te downloaden voor iOS en Android

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!