Na vele geruchten is het eindelijk zover, Super Monkey Ball komt naar de Nintendo Switch. Helaas is het niet meteen in de vorm waar we op hoopten.

Het leek logisch dat er een Super Monkey Ball game aan zat te komen voor de Switch, want dat nieuws lekte eerder reeds uit via een Taiwanees rating board. Het Japanse magazine Famitsu bevestigt dat nieuws nu op hun site.

Volgens Famitsu verschijnt de remake van Super Monkey Ball: Banana Blitz op 31 oktober in Japan voor PC, PS4 en Nintendo Switch. Het is nog niet duidelijk of de game ook naar Europa komt. In feite is er voorlopig nog niets duidelijk, want SEGA moet de game nog officieel aankondigen. Net zoals altijd bij onbevestigde aankondigingen, moeten we nog even rustig afwachten tot er meer duidelijkheid is. Famitsu belooft alvast meer duidelijkheid te brengen in hun nieuwe nummer dat op 18 juli verschijnt.

Gematigd enthousiasme

Uiteraard mag je er enthousiast van worden dat Super Monkey Ball naar de Switch komt, maar het is ergens ook jammer dat uitgerekend Banana Blitz – dat net gezien wordt als een van de mindere games in de franchise – nieuw leven wordt ingebleven. Dat de game er wel opnieuw kleurrijk uit komt te zien, blijkt wel uit de screenshots:

En zo zie je ons, rollend naar Japan voor meer informatie, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!