Als je een fan bent van anime, ken je hoogstwaarschijnlijk de anime die over een bende piraten gaat, namelijk: One Piece. Mocht je hem nog nooit hebben gezienm heb je er vast wel van gehoord. Het is een franchise die al ruim 20 jaar meegaat. Nu komt er echter een merkwaardige samenwerking.

Van 22-29 juli is er opnieuw een nieuwe Pikachu te vinden in Pokémon Go. Deze keer heeft hij een strooien hoed.

babble1 4

Niet alleen zal er een speciale Pikachu te vinden zijn, maar in de in-game shop zul je ook een aantal cosmetic items kunnen kopen voor je personage. Waaronder, hoe kan het ook anders, Luffy’s strooien hoed.

Eigenaardige samenwerking

De samenwerking komt voort uit het ondersteunen van Kumamoto in Japan. Er waren namelijk heftige aardbevingen waardoor onder meer het Kumamoto kasteel ernstig werd toegetakeld in 2016.

babble2 6

Eiichiro Oda, de vader van One Piece, komt namelijk uit deze stad. Hij schonk een aantal beelden van de hoofdpersonages in de reeks aan de stad. Deze beelden zullen tijdens het event gezien worden als speciale Pokéstops in de Pokémon Go game.

Pokémon Go heeft een tijdje geleden ook wat steun getoond aan de regio door te zorgen dat in de streek veel Snorlaxen te vinden waren. Nu zullen ze opnieuw hun steun bieden door de Speciale Pokéstops en via de samenwerking met Oda.

Oda en Niantic doen hun best om toeristen te lokken naar de regio. Zo wordt er meer geld ingezameld voor de opbouw van de streek en stijgt de populariteit. From the ashes, they will rise.

En zo zie je mij, die alvast coins spaart voor de One Piece cosmetics, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!