Sony wil sneller PS5's kunnen produceren

Sony richt zich volledig op de PS5 en in Japan wordt de productie van op een na alle PS4-versies stilgelegd.

Sony Interactive Entertainment Japan Asia zet in Japan de productie van zowat alle PS4-modellen stop, zo meldt Gematsu. Enkel de standaard PlayStation 4 Slim (500GB) in Jet Black zal nog gemaakt worden. Verder wordt de productie van alle andere PS4- en PS4 Pro-modellen stopgezet. De PS4 Slim werd oorspronkelijk in september 2016 in Japan gelanceerd. Het herziene model is 40% kleiner dan de originele PS4 en heeft een matte afwerking in plaats van de glanzende afwerking van de originele PS4. Ook beschikt het model over nieuwe USB 3.1-poorten en ondersteunt het Bluetooth 4.0 en 5.0 GHz wifi.

Op die manier wil Sony productielijnen vrijmaken voor de PlayStation 5, aangezien nog steeds enorm veel mensen wachten op hun exemplaar. Ook in onze contreien is de nieuwe console van Sony nog steeds enorm lastig verkrijgbaar.

In dit artikel

playstation 5

PlayStation 5

Merk: Sony

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo Amazon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!