Zoveel mensen dromen over jou!

Het delen van je droomadres in Animal Crossing: New Horizons is een handige manier om mensen jouw eiland te laten bezoeken wanneer het hen goed uitkomt. Wist je echter dat je ook kan zien hoeveel mensen jouw droomadres hebben bezocht?

Om te zien hoeveel mensen precies jouw eiland hebben bezocht, dien je wel te beschikken over de Nintendo Switch Online-applicatie. Open de applicatie, link deze met je Nintendo-account en Animal Crossing en kies voor Animal Crossing: New Horizons. NookLink zal zich nu openen.

In NookLink kies je voor de eerste optie: Paspoort.

animal crossing new horizons nooklink

Je krijgt nu enkele details te zien van je eigen profiel, alsook een lijst van alle bewoners. Door op een bewoner te tikken kan je zelfs zien wanneer deze jarig is. Wij zijn echter geïnteresseerd in het droomadres, en meerbepaald de knop “Recente dromen”.

animal crossing nooklink recente dromen

Op het volgende overzicht krijg je bovenaan te zien hoeveel mensen jouw eiland hebben bezocht via een droom (en nee, ik weet ook niet wat zoveel mensen hopen te zien op mijn eiland). Onderaan zie je ook een lijst van de eilanden die jij recent hebt bezocht via een droom. Ook zie je wanneer zij voor het laatst hun eiland hebben bijgewerkt. Heb je nog geen droomadres, leer dan hier hoe je er een kan aanmaken.

animal crossing new horizons recente dromen

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!