Rockstar Games voert een wissel uit. GTA V verdwijnt uit Xbox Game Pass en wordt vervangen door Red Dead Redemption 2. Zo is de game volledig gratis te spelen op Xbox One voor eigenaars van Xbox Game Pass.

Goed nieuws, want er is weer een gigantische game waarmee je ongetwijfeld de rest van de quarantaineperiode kan vullen. Wellicht heb je GTA V ondertussen uitgebreid gespeeld, dus waarschijnlijk vind je het niet al te erg dat die game op 7 mei 2020 Xbox Game Pass verlaat. In ruil daarvoor, wordt diezelfde dag Red Dead Redemption 2 toegevoegd aan de service van Microsoft.

Het nieuws werd aangekondigd via Xbox Wire, de officiële blog van Xbox. Wie nog geen genoeg heeft van GTA V, zal met zijn of haar ledenkorting kunnen genieten van 20% korting op de game. Verder is het ook mogelijk om Red Dead Redemption 2 nu al te preloaden via Xbox Game Pass. Zo kan je de game spelen meteen wanneer deze verschijnt.

Spelers krijgen toegang tot de volledige Story Mode, Photo Mode en Red Dead Online, wat quasi voor oneindig veel speelplezier zorgt. Let wel, het gaat hier enkel om de consoleversie van de game. Met Xbox Game Pass Ultimate krijg je ook toegang tot een collectie aan pc-games, maar Red Dead Redemption 2 maakt daar voorlopig nog geen deel van uit.

In dit artikel

red dead redemption 2 boxart

Red Dead Redemption 2

Ontwikkelaar: Rockstar Games

Uitgever: Rockstar Games

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 26/10/2018

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!