Episode vier van Pokémon: Twilight Wings is nu te bekijken op YouTube. Pokémon: Twilight Wings is een korte webserie die de focus wat meer legt op personages die voorkomen in Pokémon Sword & Shield. Deze keer focust het zich op Nessa, de watergymleader. Ze zoekt haar motivatie terug na een wedstrijd dat ze verloor. Best wel motiverend, iets wat we allemaal kunnen gebruiken tegenwoordig.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!