Maak je gaming muis zweet-proof.

Zelfs tijdens de meest zweterige gamesessies behoud jij de controle met Razer’s anti-slip tape voor gaming muizen. Misschien plak je die wel op je nieuwe DeathAdder V2 Mini.

In januari dit jaar bracht Razer versie 2 van hun DeathAdder muis uit. Nu komt Razer alweer met een iteratie, want het bedrijf komt met een mini-variant van de muis.

Ondanks zijn lichte gewicht van 62 gram, heeft Razer wel degelijk geprobeerd om de ergonomische rechtshandige vorm van de muis te behouden. Zo zou de muis ideaal in de hand moeten liggen voor alle gamers, ongeacht of ze nu een palm- of klauwgreep hanteren.

Onder de behuizing vinden we de optische muis-switches van Razer die een levensduur hebben van zeventig miljoen muisklikken en een 8.500 DPI Optical Sensor die zogenaamde spin-outs tegengaat. De muis beschikt over zes programmeerbare knoppen die je zelf kan configureren via de software van Razer. Dankzij het interne geheugen kan je profielen ook opslaan, zodat je deze ook kan gebruiken wanneer je bijvoorbeeld de muis aansluit op een andere computer.

De Razer DeathAdder V2 Mini is vanaf nu verkrijgbaar voor 59,99 euro.

Anti-slip Razer Mouse Grip Tape

Opvallend is dat Razer ook een ander product aankondigt, namelijk voorgesneden stukken tape die je op de muis kan plakken om zo extra grip te krijgen. De tape bestaat uit hetzelfde materiaal als de tape die je op tennisraketten vindt. Standaard komt de DeathAdder V2 Mini reeds met enkele stukken van deze tape, maar je kan de tape ook kopen voor andere muizen van Razer, waaronder: de DeathAdder Essential / DeathAdder Elite / DeathAdder V2 / DeathAdder v2 Mini / Viper / Viper Ultimate / Viper Mini / Basilisk X HyperSpeed / Basilisk V2 en de Basilisk Ultimate. Een set voorgesneden tape gaat voor 10 euro over de toonbank.

razer antislip tape mouse

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!