Killer deal.

Het is weer tijd voor jouw wekelijkse rondje naar de Epic Games Store! Er zijn namelijk weer drie gratis games toegevoegd.

In de Epic Games Store vind je nu opnieuw drie games die een weekje helemaal gratis te downloaden zijn. Voeg je de games nu toe aan je bibliotheek, dan houd je ze voor altijd.

Het gaat om Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition en The Escapists 2. Voor alle games heb je tot 16 juli om 17:00 om ze te claimen. Daarna zal Torchlight II gratis naar de digitale winkel komen, dus duid dat alvast aan in je agenda!

Killing Floor 2

Killing Floor 2 verscheen oorspronkelijk op 18 november 2016 voor Windows en PlayStation 4 en kwam een jaar later ook naar Xbox One. Je kan de game op jezelf spelen, maar hij komt pas echt tot zijn recht wanneer je hem in co-op speelt met enkele vrienden. Met je vrienden red je de Europese Unie van de zombie-ondergang. Iets totaal anders dan The Last of Us Part II, maar daarom niet minder leuk!

Lifeless Planet: Premier Edition

In het third-person indie-avontuur Lifeless Planet ben je een astronaut die een verlaten Russisch stadje verkent. Plots redt een jonge vrouw je van een vreemde en dodelijke entiteit. Ze laat een spoor achter die de speler moet volgen om te navigeren op de gevaarlijke planeet. Maar wie is die vrouw en waar leidt ze je heen? Naar de redding of naar de dood?

The Escapists 2

In de indie pixel art game The Escapists 2 is het aan jou als speler om te ontsnappen uit de zwaarste gevangenissen ter wereld. Overdag houd je jouw aan het gevangenisritme zoals het bijwonen van het appel en de gevangenistaken uitvoeren, maar in jouw vrije tijd sleutel je verder aan jouw ontsnappingsplan. Ook deze game kan je in co-cop spelen met maximaal 3 vrienden om zo samen te ontsnappen. Dat doe je via local couch co-op of online multiplayer.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!