De designer heeft zich niet overwerkt.

We weten al hoe de PS5 console en controller eruitzien, maar het uiterlijk van de fysieke gamedoosjes bleef voorlopig nog een raadsel. Daar komt nu verandering in.

Over het design van de PlayStation 5 waren de meningen duidelijk verdeeld. De ene vindt het ‘over the top’ terwijl de andere net de gedurfde keuzes van Sony kan waarderen. Ondertussen is er een nieuwe designkwestie waar gamers zich over kunnen buigen, namelijk hoe de covers van PS5-games eruit gaan zien.

Sony heeft de boxart van Spider-Man: Miles Morales gedeeld op de PlayStation Blog en zo weten we meteen ook hoe PS5-doosjes eruit gaan zien. Er is vrij weinig verschil te merken met de huidige doosjes. Het plastic gedeelte is nog steeds blauw en de donkerblauwe band van PS4-games kreeg simpelweg een witte kleur.

ps5 boxart miles morales

Bij PlayStation-exclusives zag je doorgaans ook “Only On PlayStation” rechtsboven de case, maar dat is bij de nieuwe doosjes niet meer het geval. Wel is er een logo van PlayStation Studios te zien, dat is een overkoepelende naam voor alle first-party studios van PlayStation. Zo weet je dus ook meteen dat het om een PlayStation exclusive gaat.

Wat vind je van het nieuwe design van de PS5-doosjes? Deel je passie voor design in de comments!

In dit artikel

spider man miles morales boxart

Spider-Man: Miles Morales

Ontwikkelaar: Insomniac Games

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 5

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!