Dubbel feest!

De aankondiging van New Super Lucky’s Tale voor PS4 en Xbox One was niet de enige aankondiging waar de Europese ontwikkelaar-uitgever PQube mee uitpakt.

PQube is dan misschien de uitgever van PQube, maar het bedrijf ontwerpt ook eigen games. In een blogpost teasen ze de aankondiging van een nieuwe IP. Net zoals bij de releasedatum van de PS4- en Xbox One-versie van New Super Lucky’s Tale, blijft ook hier de uitgever vrij cryptisch over een releasedatum. Een releasedatum kwam er dan ook niet, enkel weten we dat het “soon” gebeurt. Dat zeggen ze in de blogpost waar ze de verjaardag vieren van Kotodama: The 7 mystery’s of Fujisawa.

We willen graag dit moment nemen om iedereen te bedanken die ons heeft gesteund in dit avontuur, en ook om te zeggen dat er een nieuwe IP aankomt!

PQube

Kotodama viert verjaardag

Kotodama is een visual novel die het genre ook wat combineert met het match-three puzzle genre. De game speelt zich af in een school waar de leerlingen elk een duister geheim met zich meedragen. Jij gaat op onderzoek uit en puzzelt je een baan door de leugens die ze je vertellen. Op die manier trek je de waarheid uit hen en de kleren van hen. De game is beschikbaar op PC, Switch en PS4.

Om de eerste verjaardag te vieren van de game, is deze nu te krijgen voor slechts 99 cent in de eshop. Is dat het waard? Op Metacritic krijgt de game een score van 62. Maar zoals het stressmannetje in de reclame van de Lijn ooit zei: “Hier nen euro” en de game zit in je bibliotheek.

In dit artikel

kotodama the 7 mysteries of fujisawa

Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa

Ontwikkelaar: Art / PQube

Uitgever: PQube

Platformen: Nintendo Switch / Windows / PlayStation 4

Releasedatum: 31/05/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!