Fantastic Mr. Fox: The Game

Het verhaal van deze schattige vos komt binnenkort naar een grotere doelgroep, want na de release op Switch verschijnt New Super Lucky’s Tale deze zomer ook voor PS4 en Xbox One.

New Super Lucky’s Tale

Super Lucky’s Tale is een game die al reeds uitkwam in 2017. Vorig jaar kwam Playful Corp met het nieuws dat ze de game beter gemaakt hadden om deze op Switch te brengen, zoals je toen ook kon lezen in ons artikel. New Super Lucky’s Tale is eigenlijk een verbeterde versie van Super Lucky’s Tale. Je kan het zien als een soortgelijke aanpak zoals bij Mario Kart 8 en Mario Kart 8 Deluxe. De game is een 3D-platformer en woont daarmee in hetzelfde straatje als Crash Bandicoot en Mario 3D Land.

Na een halfjaar komt New Super Lucky’s Tale ook naar PS4 en Xbox One. Dat vertelden ze zelf in een Tweet.

Een releasedatum ontbreekt echter nog. Al werd er wel al gezegd dat het deze zomer zou gebeuren. Ook om even op te merken: Super Lucky’s Tale was origineel een Xbox One exclusive. Xbox had al een Lucky’s Tale, maar voor PlayStation is dit echter allemaal nieuw. PlayStation krijgt nu voor het eerst een Lucky game op hun platform.

Super Lucky’s Tale kreeg een score van 56 op Metacritic terwijl de New-versie een score heeft van 76. Vergelijk je de twee games, dan weet je al snel waarom:

In dit artikel

new super lucky's tale cover

New Super Lucky's Tale

Ontwikkelaar: Playful Corp

Uitgever: Playful Corp

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 08/11/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!