Together. Strong!

Zarude, de legendarische Pokémon die tot vandaag enkel in Japan beschikbaar was, vindt nu eindelijk ook zijn weg naar onze contreien. Vanaf vandaag kan je een code aanvragen en zo ook lekker flexen met je legendarische monkey.

Pokémon toont een eerste blik van de nieuwe film Pokémon – Geheimen van de jungle, die wereldwijd te zien zal zijn in 2021. Deze film is de 23ste in de reeks. Net zoals de vele andere films staat er telkens wel één of meerdere legendarische Pokémon in de kijker. In de hoofdrol speelt de legendarische Pokémon, Zarude. Het was een kwestie van tijd voor dit eraan zat te komen. Het verhaal van de film lijkt te gaan over een kind die opgevoed is door deze aap-achtige Pokémon. Geeft toch bepaalde vibes af van een welgekende film van Disney…

In Japan kregen de mensen die een ticket voor de film kochten ook een code om Zarude en de Shiny Celebi te verkrijgen die te zien is in de eerste seconden van de film. Dat was helaas enkel voor Japan. Deze waren dus de eersten die deze legendarische Pokémon konden verkrijgen. Nu is het echter de beurt aan Europa.

Hoe krijg ik die code?

Zarude Pokémon Movie

In normale omstandigheden zouden we naar de winkel gaan en daar om een code vragen of onze Switch meenemen en via een Mystery Gift daar Zarude ontvangen. Het afgelopen jaar was echter allesbehalve normaal. Hierdoor worden de codes enkel online verdeeld. Deze kan je aanvragen op de site van Game Mania. Je klikt op de knop rechtsonderaan, vult je gegevens in en wacht tot de code in je mailbox verschijnt. Deze kan je aanvragen tot en met 13 december en moet je gebruiken voor maart 2021.

Wat je moet doen wanneer je de code ontvangt is ook te lezen op de site van Game Mania. Deze worden elke vrijdag verdeeld dus het kan zijn dat je wat geduld zal moeten uitoefenen.

Zarude is een Dark/Grass type en ontvang je als een level 60 Pokémon met de moves Close Combat, Snarl, Power Whip en Swagger. Hij heeft de ability Leaf Guard die ervoor zorgt dat hij in extreem zonlicht geen status effects kan verkrijgen (burn, poison, sleep, paralyzed).

Zarude heeft ook een Signature Move; Jungle Healing. Deze geneest Zarude en zijn bondgenoot in double battles en geneest de status effects van hen. Dit maakt hem een leuke Pokémon om mee te experimenteren in double battles. De move leert Zarude op level 90.

Pokémon TCG Vivid Voltage

Ook komt vandaag de nieuwe uitbreiding uit van de Pokémon trading-card game. In Vivid Voltage komt Zarude opduiken voor de allereerste keer. 203 nieuwe kaarten met een aantal nieuwe V en VMax Pokémon daarbij.

Hier is een volledig kaartlijst te zien.

Ga jij experimenteren met deze nieuwe legendarische Pokémon? Laat het ons weten in de comments

In dit artikel

Pokémon Shield

Pokémon Shield

Ontwikkelaar: Game Freak

Uitgever: The Pokémon Company / Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 15/11/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!