Al vraagt het wel de nodige moeite

UPDATE (12:05)

De consoles waren helaas vrij snel allemaal uitverkocht. Het is nog niet duidelijk wanneer er een nieuwe lading verschijnt en het is ook niet duidelijk of er binnenkort een extra lading komt voor de PlayStation 5. Houd Gamerverse Deals dus goed in de gaten!

ORIGINEEL BERICHT (9:27)

Heb je net naast een Xbox Series X gegrepen tijdens de officiële launch, dan hoef je gelukkig niet lang te wachten op de tweede lading!

Heb je afgelopen week met jaloezie moeten toekijken wanneer de eerste gamers aan de slag gingen met hun Xbox Series X? Dan is er goed nieuws, want er is meer concrete info over een tweede lading van de next-gen console.

Bol.com heeft namelijk opnieuw een pre-order pagina op hun website. Op de pagina staat te lezen dat een gereserveerde console op 9 december geleverd wordt.

bol.com xbox series x 9 december

Om er eentje op de kop te tikken zal je snel moeten zijn. Ikzelf probeer het ondertussen ook druk, maar veelal krijg ik de melding dat mijn winkelwagen leeg is. Blijven proberen is de boodschap, want zo kwam ik al een paar keer tot aan het betalingsscherm. Als die betaling nu ook nog eens wil doorgaan…

Update: VICTORY

xbox series x bestelling bol.com

In dit artikel

xbox series x

Xbox Series X

Merk: Xbox

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo coolblue logo Alternate

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!