Een 24 uur livestream van Pokémon. Holy Arceus. Dat lees je goed. Wat gaat er gebeuren in die 24 uur? Vechten? Championship? Een gesprek met de devs? Wel nee…

Wat?

Op de Pokémon site is er iets nieuws opgedoken. Er zal een livestream plaatsvinden van een natuurgebied in Galar. Wat daarmee wordt bedoeld is dus een “livestream” vanuit een in-game gebied. We zullen dus 24 uur lang footage kunnen zien van wat er gebeurt in Glimwood Tangle, een bosgebied in Pokémon Sword & Shield. Als je bekend bent met Pokémon weet je vast wel dat een bosgebied meestal één van de eerste gebieden is die je moet trotseren.

When & Where?

Op 4 oktober om 15 uur zal de video beginnen spelen voor ons hier in België. Je kan het vanaf dan live volgen op YouTube (hierboven) of onder andere ook op Twitch.

Wat kunnen we verwachten?

Spectaculaire 3D-beelden zullen te zien zijn van de Pokémon die we al kennen.
Wat we natuurlijk zeker mogen verwachten zijn nieuwe Pokémon die hier en daar zullen opduiken. Op Serebii staat een volledige lijst van de reeds bekend gemaakte Pokémon. In die lijst zitten ook een aantal Pokémon die al gespot zijn, maar waar we nog niet echt info over hebben, zoals een soort eekhoornachtige Pokémon. Natuurlijk is een bos het perfecte gebied om deze tegen het lijf te lopen.

Er zijn ook al een heleboel bekende Pokémon waarvan we beelden zullen zien in het bos. Deze Pokémon zullen hun gedrag vertonen terwijl we stiekem zitten te kijken in de bosjes (nu ik dit herlees klinkt het wel verkeerd). Maar op die manier komen we de karakteristieken te weten van die soort Pokémon.

Vast en zeker zullen tussen de nieuwe Pokémon ook een aantal Galarian Pokémon zijn; Pokémon die al bestaan maar die zich hebben aangepast aan het klimaat in de Galar regio.

Misschien kunnen we ons ook nog verwachten aan een gevecht. Er kan namelijk veel gebeuren in 24 uur… Pokémon Sword & Shield komt uit 15 november en natuurlijk zal dat dienen als een goede promotie voor de games nu hun releasedatum alsmaar dichterbij komt.

En zo zie je mij, die zijn vaste computer open zal zetten om live de steam te volgen, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

pokemon sword boxart

Pokémon Sword and Shield

Ontwikkelaar: Game Freak

Uitgever: The Pokémon Company / Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 15/11/2019

Koop deze game
Timon Vermeulen
Author

Timon kijkt verder dan de grote titels en laat zich graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vindt hij nogal vaak inspiratieloos en daarom volgt hij de indiewereld met een arendsoog. Tot zijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit een indie game te maken. Naast zijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je hem vaak vinden op Hearthstone of Overwatch. Verder kan je hem steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Laat een reactie achter