Aloy 'duikt' in een nieuw avontuur

Tijdens de langverwachte PlayStation 5-onthulling werden heel wat games aangekondigd. Daaronder was Aloy ook te bespeuren. Deze keer trekt ze naar het westen.

In de aankondigingstrailer zien we heel wat nieuw leven. Wat vooral opmerkelijk is, is het onderwaterleven. In de eerste game hadden we een cyborg krokodil, maar deze keer kan Aloy diepzeeduiken en het onderwaterleven verkennen. Dit zorgt ook voor een grote verandering in de setting van de game.

In de trailer is een iets zomerse sfeer te bespeuren. Eilanden, mooie stranden en onderwaterleven. Natuurlijk zijn er nog altijd de post-apocalyptische steden, grote wouden en bevroren bergtoppen die eraan te pas zullen komen.

Naar het einde van de trailer toe zien we Sylens. Hij leidt een groep mensen die corrupted robots overmeesteren. Aloy zal op haar pad waarschijnlijk vaak in aanmerking komen met zijn clan. Er is nog veel onbekend over de wereld waar Horizon zich in afspeelt, maar Aloy zal de taak weer op zich nemen, om deze te redden.

Daarnaast werd er nog niets gezegd over een mogelijke co-opmodus in de game. Of dat er nu daadwerkelijk zit aan te komen, moet nog bevestigd worden door ontwikkelaar Guerrilla Games.

Wat verwacht je van het vervolg? Kijk je uit naar co-op in een Horizon game? Laat het weten in de comments!

Editors Opinion

Toch wel mijn nummer één van de PlayStation livestream. Over Co-op lig ik nog helemaal niet wakker. Ik ben alvast tevreden dat ik een nieuw avontuur met Aloy kan beleven, deze keer zelfs onder water. Ik ben alvast verkocht, net zoals ik de gameplay trailer zag van de eerste game. De mysterieuze dingen die we zagen in de trailer (zoals een draak?!) spraken me echt wel aan. Zeker het feit dat Aloy nu onder water kan gaan. Hopelijk past er daar toepasselijke kleding bij…

- Timon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!