Is dit een aprilgrap?

Blizzard tempert de verwachtingen voor dit jaar. In een gesprek met investeerders hebben ze namelijk gemeld dat de release van Overwatch 2 en Diablo 4 niet gepland staat voor dit jaar.

BlizzConline 2021 (19-20 februari) komt met rasse schreden dichterbij, maar de aankondiging dat Overwatch 2 en Diablo 4 dit jaar nog zullen verschijnen moeten we helaas niet verwachten. In een gesprek met investeerders heeft Activision Blizzard aangekondigd dat de release van Overwatch 2 en Diablo 4 niet verwacht wordt voor dit jaar. Er wordt verwacht dat de games dan worden uitgebracht in 2022, maar dat werd niet officieel bevestigd door Blizzard. Mogelijk krijgen we tijdens BlizzConline een release window, maar zelfs dat lijkt nog wat voorbarig.

In de tussentijd zullen we binnenkort wel aan de slag kunnen met de mobiele game Diablo Immortal die sinds december in een Technical Alpha verkeert. De aankondiging van de game op BlizzCon 2018 werd niet goed ontvangen, maar dat leverde wel het iconische “Is this an out of season April Fools joke” moment op.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!