Statistieken!

In 2019 konden we genieten van een wrap-up die PlayStation ons gaf met een overzicht van ons jaar samen met onze lieftallige PlayStation. Deze site is niet meer beschikbaar, maar sinds een paar dagen geleden staat er een nieuwe versie online voor de statistieken van afgelopen jaar.

Het idee van een wrap-up van het afgelopen jaar vond ik een geweldig idee omdat ik ook erg geïnteresseerd ben in de statistieken wat betreft mijn achievements en mijn speeltijd. Toen de site offline ging, ging ik wanhopig op zoek naar een ander systeem. Dit avontuur is na te lezen in het onderstaande artikel.

Maar daarvoor ben je niet gekomen! PlayStation deed het opnieuw en zorgde ervoor dat we opnieuw alle statistieken kunnen zien van onze tijd die we productief hebben besteed in 2020.

Stap 1: meld je aan

Surf naar de wrap-up site en meld je aan met je PlayStation profiel.

Stap 2: bekijk je stats

Wanneer je succesvol bent aangemeld zie je een overzicht van alle fantastische dingen die je hebt gedaan in het afgelopen jaar. Zo zie je hoeveel verschillende games je hebt gespeeld, hoeveel uur online en offline, welke games je het meest hebt gespeeld enzovoort.

Hier is mijn profiel terug te vinden.

playstation wrap up statistieken

Stap 3: claim je dynamisch thema

Scrol helemaal naar beneden (of klik op de finish vlag in de menubalk). PlayStation bedankt je om deel te nemen aan een jaar vol ongelofelijke avonturen. Nu kan je je dynamisch thema claimen. Dit doe je door te klikken op de knop.

Claim free dynamic thema wrap-up 2020

Vervolgens opent er een nieuw venster waar je de quests kan terugvinden van PlayStation. Op moment van schrijven is er echter maar één quest terug te vinden waarbij je al onmiddellijk een beloning krijgt, namelijk dat dynamisch thema.

Je hebt tot 2 maart de tijd om je wrap-up op te vragen. Daarna wordt de site terug offline gehaald.

Stap 4: quest completed!

Selecteer de quest en klik op “Bekijk beloning”.

WrapUp 2020 Claim thema

Vervolgens krijg je een code die je kan verzilveren in de PS-Store of je kan ook op de knop klikken om onmiddellijk naar de correcte pagina te gaan om je code om te wisselen in een splinternieuw thema voor je PlayStation. De actie is geldig tot 3 maart 2021.

Wat zeggen we wanneer we iets gratis krijgen? Bedankt PlayStation!

Drop je eigen statistieken in de comments!

In dit artikel

playstation 5

PlayStation 5

Merk: Sony

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo Amazon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!