Uiteraard beiden met RGB-verlichting

Tijdens het RazerStore Live-evenement heeft Razer gisterenavond wat nieuwe producten getoond. Het gaat onder andere om het eerste externe dock van Razer en een vernieuwde versie van de Razer laptopstandaard.

Het Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma is het eerste externe dock van Razer. Dankzij het dock krijgen computergebruikers (niet noodzakelijk gamers) toegang tot heel wat handige en krachtige poorten. Het gaat onder andere om een UHS-II SD-kaartlezer voor het snel overzetten van bestanden, een Ethernet-poort, drie USB Type-A poorten en vier USB Type-C Thunderbolt 4-poorten. Met die laatstgenoemde poorten krijg je toegang tot een bandbreedte van 40 Gbps, goed voor het aansturen van twee 4K-monitoren of één 8K-monitor en een externe SSD. Bovendien kan je met het dock ook externe apparaten opladen.

Qua design gaat het om een minimalistische matzwarte aluminium afwerking, maar Razer zou Razer niet zijn als het apparaat geen RGB-verlichting zou hebben. Langs de onderkant van het dock vind je Razer Chrome RGB-verlichting die kan worden aangepast via Razer Synapse 3. Het dock is verkrijgbaar voor 329,99 euro voor Windows en Mac, maar Mac-gebruikers moeten beschikken over Big Sur (de meest recente versie van macOS). Een andere kanttekening is dat Razer Synapse 3 niet compatibel is met macOS-apparaten.

Razer Laptop Stand Chroma V2

Is een dock van meer dan 300 euro overkill voor jou, dan is de vernieuwde laptopstandaard van Razer misschien een betere optie. Ook hier gaat het om een apparaat met matzwarte aluminium afwerking dat beschikt over RGB-verlichting aan de onderkant. Gebruikers kunnen via USB Type-C hun laptop aansluiten op de standaard om zo volgende poorten te kunnen benutten: HDMI, USB Type-A, USB Type-C en een USB Type-C voedingspoort. De standaard is te koop voor 129,99 euro en is compatibel met Windows- en Mac-apparaten.

Zowel het dock als de laptopstandaard zijn eerst twee weken exclusief te verkrijgen via Razer.com. Daarna komen de apparaten ook naar andere retailers.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!