Wees er op tijd bij!

Wil je op 19 november aan de slag met de PlayStation 5, dan is het een goed idee om alvast je bestelling te plaatsen. Dat kan op volgende plaatsen.

Gisteren werd eindelijk de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 onthuld. De PlayStation 5 zal 499,99 euro kosten en de digitale variant (zonder schijfstation) zal 399,99 euro kosten. Beide systemen verschijnen op 19 november. Ondertussen gaan er ook reeds geruchten dat Sony niet aan volledige capaciteit kan produceren en dat er wellicht een tekort gaat zijn op de lancering. Geen nood, want je kan vanaf vandaag al een PS5 bestellen! We werken deze pagina bij wanneer er nieuwe winkels het systeem beschikbaar maken. Kom dus regelmatig een kijkje nemen!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond de PlayStation 5 pre-orders? Volg dan Gamerverse Deals op Facebook en Twitter.

PlayStation 5 (499,99 euro)

PlayStation 5 Digital Edition (399,99 euro)

Geen pre-order bij Coolblue

Coolblue heeft aangekondigd dat ze niet deelnemen aan de pre-order. De PlayStation 5 zal pas vanaf 18 november te koop zijn op de webshop, zodat deze op 19 november geleverd kan worden. Al zal je dan uiteraard wel het geluk moeten hebben dat je er vroeg genoeg bij bent.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!