Zoals gehoopt heeft Sony vanavond meer gameplay getoond van Spider-Man: Miles Morales. Interessanter echter, is het nieuws dat de game ook naar PS4 komt.

Het zal gelukkig niet nodig zijn om een PlayStation 5 te kopen enkel en alleen om Spider-Man: Miles Morales te spelen. PlayStation heeft namelijk in een blogbericht bevestigd dat de game ook naar PS4 zal komen. PlayStation pusht dus niemand om meteen een PlayStation 5 aan te schaffen, net zoals Microsoft hun nieuwe console ook niet aan ons opdringt. Een verfrissende aanpak.

Zowel op PS4 als PS5 kost de game 49,99 dollar. Ook wordt er een next-gen upgrade voorzien wanneer je de PS4-versie hebt en later toch overschakelt naar PS5. Je hoeft dus niet extra te betalen om de next-gen versie te ervaren. PS5-gebruikers krijgen wel de kans om de Ultimate Edition te kopen voor 69,99 dollar. Die versie bevat ook een digitale versie van Marvel’s Spider-Man: Remastered en de drie delen van de The City That Never Sleeps DLC.

Moest je de gameplay tijdens de showcase gemist hebben (of je wil alles herbekijken in 4K), dan kan dat hieronder:

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!