Maar verwacht geen Mario of Zelda.

Het internet staat nog in brand door de PlayStation 5 showcase van gisteren, maar Nintendo maakt het nog wat warmer. Om 16:00 komen ze namelijk met een live partner showcase.

Op 17 september om 16:00 start Nintendo met zijn Direct Mini Partner Showcase. Nintendo heeft verder niets aangekondigd over het evenement, dus wat we te zien gaan krijgen is een ware verrassing. Fans verwachten wel om Bravely Default 2 te zien te krijgen. Verwacht echter geen first-party titels zoals Breath of the Wild 2, want het evenement focust zich uitsluitend op games van third-party ontwikkelaars.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!