Door de huidige coronacrisis is niets nog zeker. Voorlopig is het nog niet geweten of de PlayStation 5 en Xbox Series X worden uitgesteld, maar het zou in ieder geval niemand verbazen. Dat gaat wellicht voor een sneeuwbaleffect zorgen, want Ubisoft zou in dat geval onder andere Watch Dogs Legion uitstellen om hun partners te helpen.

Volgens bronnen van VGC is Ubisoft bereid om Watch Dogs Legion uit te stellen wanneer de PlayStation 5 en Xbox Series X ook worden uitgesteld. De game zou oorspronkelijk eerder dit jaar verschijnen, maar werd alsnog uitgesteld naar een voorlopig onbekende datum. Uit het bericht van VGC blijkt nu dat dit klaarblijkelijk betekent dat Watch Dogs Legion samen met de nieuwe consoles zou verschijnen. Dat Watch Dogs Legion ook op de nieuwe consoles zou verschijnen is echter niets nieuws, want dat nieuws werd eerder reeds bevestigd.

Als er wijzigingen moeten gebeuren om te doen wat best is voor onze partners en onze spelers, dan doen we dat.

Yves Guillemot

Ubisoft CEO Yves Guillemot liet eerder in een interview met The New York Times weten dat de planning van het bedrijf nog niet echt te lijden heeft onder de coronacrisis. “Microsoft en Sony hebben het mogelijk gemaakt voor onze ontwikkelaars om hun dev kits te blijven gebruiken en zo verder next-gen consolegames te maken,” laat hij weten in het interview. “We zien geen aanzienlijke impact op onze eigen planning, maar we staan in contact met al onze partners en als er wijzigingen moeten worden genomen om te doen wat best is voor hen en voor onze spelers, dan gaan we dat doen.”

Eerder liet Sony ook reeds uitschijnen dat ze een uitstel voor de PlayStation 5 enkel overwegen wanneer Microsoft de lancering van hun nieuwe console ook uitstelt.

Heb je er nog vertrouwen in dat de next-gen consoles eind dit jaar zullen verschijnen? Laat het ons weten in de comments!

In dit artikel

watch dogs legion boxart

Watch Dogs: Legion

Ontwikkelaar: Ubisoft Toronto

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia

Releasedatum: 29/10/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!