Het is algemeen geweten dat er nog heel wat ruimte voor verbetering is bij de Nintendo eShop. Nintendo maakt kleine stapjes op dat vlak, bijvoorbeeld met een nieuwe update waarmee je sneller screenshots te zien krijgt van games in de eShop.

Wanneer je in de eShop wil kijken of een game wat voor jou is, dan moest je altijd de game aantikken om vervolgens wat screenshots te kunnen bekijken. Dankzij een update is deze stap grotendeels overbodig geworden, want wanneer je nu tijdens het browsen bij een bepaalde game blijft hangen, worden er automatisch wat screenshots getoond. Op dat vlak is het systeem vergelijkbaar met pakweg YouTube en Netflix.

Dit maakt het alvast wat makkelijker om de kwalitatieve games te onderscheiden van de euh, minder kwalitatieve, maar laten we vooral hopen dat deze update slechts een klein onderdeel is van een grotere eShop-update en dat er nog heel wat verbeteringen in de pijplijn zitten. Vandaag rolde Nintendo een nieuwe update uit (versie 10.0.1) die de stabiliteit van het systeem verhoogt, maar volgens Nintendolife was de eShop update reeds beschikbaar vóór die update.

Ben je benieuwd wat systeemversie 10.0 toevoegt aan de Nintendo Switch, bekijk dan zeker onze samenvatting uit Babblefield Weekly (vanaf minuut 7):

Er is nog heel wat werk aan de (digitale) winkel van Nintendo. Wat kan er volgens jou nog beter? Laat het ons weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!