Fans zijn out of control

Update 22u25: Microsoft heeft ondertussen officieel bevestigd dat Control op 3 december naar Game Pass komt.

Origineel bericht:

Microsoft is Game Pass-leden weer volop aan het teasen. Hun laatste nieuwe tease lijkt te wijzen in de richting van Control.

Via Twitter deelde het ludieke Xbox Game Pass-account een “interne mail” van “Melissa McGamepass”. Daar wordt eerst nog eens samengevat dat november een heel belangrijke maand was met onder andere de lancering van de Xbox Series X/S en de toevoeging van EA Play aan Game Pass voor console.

“In december doen we het niet rustiger aan,” schrijft Melissa. “EA Play komt naar Game Pass voor pc en we voegen tal van nieuwe games toe. We hebben zelfs [REDACTED] geregeld, een game waar onze fans niet over kunnen ophouden.”

Dat op zich zegt vrij weinig, maar Melissa refereert ook naar een .gif met “het onheilspellende rode licht”. Dat rode licht is ruim aanwezig in Control, dus het zou zomaar kunnen dat er naar die game gerefereerd wordt. Het is echter niet ondenkbaar dat Xbox ons opzettelijk op het verkeerde been zet. De deugnieten.

In 2019 claimde Xbox-baas Phil Spencer dat Control naar Game Pass zou komen, maar dat nieuws werd toen ontkracht via een tweet van het officiële Control-account. Mogelijk lagen de plannen dus toen al op tafel, maar moest Phil eigenlijk nog wat langer zijn mond houden.

In dit artikel

control boxart

Control

Ontwikkelaar: Remedy Entertainment

Uitgever: 505 Games

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Releasedatum: 27/08/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!