Maak 2020 nog wat uitdagender

Bethesda kondigt aan dat het Super Gore Nest Master Level van DOOM Eternal vanaf nu beschikbaar is. Speel je de game nog niet, dan kan je er op 3 december zonder extra kost mee aan de slag via Game Pass voor pc.

Heb je de campaign van DOOM Eternal volledig uitgespeeld en ben je op zoek naar nog meer uitdaging, dan kan je aan de slag met de zogenaamde Master levels. In deze missies speel je een bepaald level (of deel van een level) opnieuw, maar dan met extra pittigheid.

Bethesda kondigt via Xbox Wire aan dat ze vandaag een nieuw Master Level hebben uitgebracht voor de game: Super Gore Nest Master Level. Telkens wanneer je een van de uitdagingen overwint, ontvang je een cosmetic als beloning. Voltooi je alle uitdagingen, dan krijg je de Gold Combat Shotgun skin.

In oktober verscheen DOOM Eternal voor Xbox Game Pass voor consoles. Toen was ook reeds bekend dat de titel “later in 2020” nog naar Game Pass voor pc zou komen, maar een concrete releasedatum ontbrak. Nu is het echter bevestigd dat de game op 3 december wordt toegevoegd aan Game Pass voor PC.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!