Onze gebeden werden aanhoord

Ieder jaar komt Ubisoft met nieuwe onthulling, en telkens hoopt de gaming community dat de naam ‘Splinter Cell’ genoemd zal worden. En dan niet als mobiele game of cameo in een Tom Clancy game, maar als een volwaardige Splinter Cell game.

Het lijkt al jaren alsof er een nieuwe Splinter Cell game in de lucht hangt, maar Ubisoft houdt steeds de lippen op elkaar. Gelukkig zijn andere mensen loslippiger, zoals Luca Ward, de Italiaanse stemacteur die Sam Fisher vertolkte in de Italiaanse dubs van vier grote Splinter Cell games. De acteur ging in gesprek met Multiplayer.it waar hij ronduit zegt dat hij “met zekerheid weet dat Splinter Cell een terugkeer maakt.” Volgens hem had de game eigenlijk dit jaar moeten verschijnen, maar – vermoedelijk door het coronavirus – werd de game verschoven.

“Er zou een terugkeer van Splinter Cell zijn die een afsluitende episode zou worden, maar van dat deel ben ik niet helemaal zeker,” zegt Luca Ward. “Ze hebben nog niet beslist of ze het in 2021 gaan doen. Het zou oorspronkelijk verschijnen in 2020, maar dan gebeurde COVID-19 en werden verschillende grote projecten uitgesteld. Anderen gingen door, zoals Cyberpunk 2077, waar mijn werk bijna voltooid is. Maar ik weet zeker dat Splinter Cell zal terugkeren, dat is een feit.”

Tijdens Ubisoft Forward werd Splinter Cell niet rechtstreeks genoemd, maar Sam Fisher zal wel verschijnen in een nieuwe mobile game. Het gaat om Tom Clancy’s Elite Squad, een action-RPG voor mobiele apparaten. Vanzelfsprekend waren fans niet tevreden met deze ‘terugkeer’ van de iconische stealth-held, dus het nieuws van een nieuwe volwaardige Splinter Cell game is zalf op de wonde.

Hunker jij ook naar een nieuwe Splinter Cell game? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!