Voorlopig is er geen keuze.

Ondertussen hebben we al maanden tijd gehad om te wennen aan het witte design van de PlayStation 5 en DualSense, maar het is duidelijk dat nog niet iedereen overtuigd is. Een oplossing lijkt onderweg te zijn, maar nog niet voor binnenkort.

Bij technologische producten zijn er twee verschillende kampen: het kamp dat een zwarte uitvoering verkiest en het kant dat een minimalistische witte uitvoering verkiest. Over het algemeen lijkt zwart nog steeds de populairste keuze te zijn, maar dat weerhield PlayStation er niet van om de PlayStation 5 en zijn DualSense-controller een wit design te geven.

Geoff Keighley kreeg de kans om – als onderdeel van Summer Game Fest – aan de slag te gaan met de DualSense controller. In een interview met Eric Lempel, het hoofd van marketing bij PlayStation, vroeg Geoff of er ook andere variaties van de controller op de markt zullen komen.

“Op dit moment is het al moeilijk genoeg om de getoonde versie te produceren en op de markt te krijgen, maar we komen er later op terug,” antwoordt Eric Lempel.

Waarschijnlijk twijfelde niemand eraan dat PlayStation ooit met nieuwe variaties van de controller (en wellicht ook de console) komt. De huidige DualShock 4 controller is namelijk ook beschikbaar in een breed assortiment aan variaties. Helaas zal het echter nog niet voor de lancering zijn.

PlayStation 5 pre-orders

Eerder deze week waren er hardnekkige geruchten over pre-orders van de PlayStation 5. Er vormden zich zelfs rijen bij winkels omdat gamers dachten dat ze een PlayStation 5 konden bestellen. Eric Lempel laat echter weten dat het een verkeerd gerucht is en dat de PlayStation 5 nog niet besteld kan worden. Wanneer het zover is, dan stuurt PlayStation een officieel bericht de wereld in.

Het volledige interview (en de eerste indruk van Geoff Keighley over de controller), zie je in onderstaande video:

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!