Deze keer écht mini.

Nintendo kwam vandaag met een Nintendo Direct Mini (deze keer écht mini) waar ze een drietal “nieuwe” games aankondigden. Alles wat je moet weten over het evenement, lees je hier.

Cadence of Hyrule krijgt DLC-uitbreidingen

Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend ...

De verrassende indie-mashup van de rhythmische dungeon crawler uit het Zelda-universum krijgt drie DLC packs. De eerste DLC is nu al te verkrijgen! Daarin bevinden zich vijf nieuwe personages waaronder Shadow Link en Shadow Zelda. Elk personage laat je ook wat nieuwe gameplay beleven.

Het tweede DLC pack bevat nieuwe remixes en tal van andere muziek. In deze DLC pack zitten maar liefst 39 nieuwe songs waarvan je kan genieten tijdens het doorboren van vijanden.

Het derde DLC pack bevat een nieuw personage: Skull Kid. De mysterieuze Skull Kid krijgt andere krachten door te wisselen van masker. Maar er is nog meer! Deze DLC bevat ook nog een nieuwe map met een nieuw verhaal.

Alle drie deze DLC’s zijn beschikbaar in de season pass, die verkocht wordt voor 14,99 euro in de eshop. Heb je Cadence of Hyrule nog niet in je bezit maar overtuigt dit je om deze aan te schaffen? Wacht dan eventjes, want op 23 oktober komt een volledige versie uit, inclusief DLC’s.

Rogue Company: cross-platform third-person shooter

Rogue Company | Nintendo Switch download software | Games | Nintendo

Rogue Company is een online third-person multiplayer shooter van Hi-Rez studios. In de direct werd gezegd dat er cross-platform progressie beschikbaar is van dag één. Aangezien de game ook beschikbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC (als Epic Store exclusive), kan dat best wel handig zijn.

Hi-Rez studios ken je misschien wel het best door hun MOBA Smite. Daarnaast hebben ze ook nog een andere shooter: Paladins. Meer informatie werd er nog niet gegeven over Rogue Company.

WWE 2K Battlegrounds

In een trailer met een veel te hoog testosterongehalte, werd aangekondigd dat WWE 2K Battlegrounds op 18 september ook naar Switch komt. De worstelgame wordt omschreven als een “eenvoudige pick-up-and-play multiplayer-ervaring”. Op dit moment worstelt (pun intended) de aankondiging echter met een heel negatieve like-dislikeverhouding.

Shin Megami Tensei V verschijnt in 2021, Shin Megami Tensei 3 krijgt HD remaster

Het hoogtepunt van de presentatie, was voor velen het nieuws dat Shin Megami Tensei V in 2021 zal worden uitgebracht. En dat niet alleen, in de lente van 2021 verschijnt er ook een HD remaster van Shin Megami Tensei III Nocturne. Het is ondertussen 17 jaar geleden sinds die game oorspronkelijk verscheen.

Shin Megami Tensei V, de volgende telg in de Shin Megami Tensei-reeks van ATLUS’ zal wereldwijd gelijktijdig releasen voor Switch. We weten enkel dat de release in 2021 zal gebeuren, maar verder is er nog geen concrete releasedatum of release window.

Nintendo Direct herbekijken

Wil je de 8 minuten durende Nintendo Direct herbekijken, dan kan dat hieronder:

Een geslaagde Direct? Deel je mening direct in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!