De iconische multiplayermodus maakt een terugkeer!

Vandaag voegt ontwikkelaar 343 Industries Halo 3 toe aan The Master Chief Collection. Daarmee is de game voor het eerst speelbaar op pc.

Halo: The Master Chief Collection wordt vandaag uitgebreid met een nieuwe toevoeging. Het gaat om Halo 3, een titel die eerder nog niet speelbaar was op pc. De game draait aan minimaal 60 frames per seconde en biedt ondersteuning voor 4K. Er werden ook tal van extra instellingen toegevoegd speciaal voor pc-gamers, zoals opties voor ultrawide-monitoren, FOV-opties en meer.

De game verscheen oorspronkelijk in 2007 voor de Xbox 360 en verwierf vooral veel aanzien voor zijn uitstekende multiplayer. Deze is nu ook helemaal terug bij de pc-versie, met 25 multiplayer maps en bovendien kan je dankzij de terugkeer van Forge en Theater aangepaste maps maken en gameplaybeelden opnemen.

Wanneer je Halo: The Master Chief Collection hebt aangekocht (of een lid bent van Xbox Game Pass voor pc), kan je gratis aan de slag met deze nieuwe toevoeging. In het andere geval kan je de game ook afzonderlijk aankopen via de Microsoft Store of Steam voor 9,99 euro. De collectie bevat nu reeds Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo: Reach, Halo 2: Anniversary en Halo 3. De overige titels (Halo 3: ODST en Halo 4) zouden nog voor het einde van dit jaar moeten verschijnen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!