Als het van ons afhangt, dan heeft Devolver Digital E3 gewonnen. Ze zijn er namelijk als enige ontwikkelaar/uitgever in geslaagd om een écht alternatief te brengen op de E3-beurs. Dit doen ze door de beurs te digitaliseren in een eigen game waarin ze enkel van hun games voorstellen. Marketing 101, zeg maar. In deze Let’s Play zie je meteen de game van begin tot einde, het is nu eenmaal niet zo’n lange creatie. Maar, hij is wel gratis te vinden op Steam!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!