De Fall Guys vallen in de prijzen.

De unieke battle royale Fall Guys: Ultimate Knockout is een gigantisch succes. Het is zelfs de meest succesvolle lancering van uitgever Devolver Digital ooit, en dat zorgt ervoor dat er ook gekeken wordt naar uitbreidingen voor andere platformen.

In de game Fall Guys: Ultimate Knockout, begeef je jou in een tv-programma gebaseerd op Wipeout. Het is dus aan jou als speler om alle obstakels te overwinnen en zo uiteindelijk de kroon te grijpen. Reeds tijdens de beta van de game werd duidelijk dat het concept enorm aanslaat bij spelers, en er wordt zelfs verwezen naar de game als “de nieuwe Rocket League“. Net zoals Rocket League verscheen de game tijdens zijn release ook gratis met PlayStation Plus.

Maar ook op Steam doet de game het enorm goed. In de lijst met wereldwijde bestsellers staat Fall Guys: Ultimate Knockout op de eerste plaats, en de collector’s edition op de derde, zo meldt PCGamer. Die games worden van elkaar gescheiden door Horizon Zero Dawn Complete Edition, die op de tweede plaats staat. Wanneer je het aantal spelers bekijkt, dan zie je voor vandaag zelfs een piek van 124.772 spelers. Ook op Twitch staat de game steeds bij de meest bekeken games.

Xbox en Switch

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er wordt nagedacht over andere platformen. Op de infopagina van Fall Guys staat namelijk te lezen dat de ontwikkelaars heel graag de game naar andere platformen willen brengen. Alvorens ze dat doen, willen ze echter merken dat er vraag naar is. Ze roepen dus op om via Twitter en Discord te laten weten op welke platformen je de game graag wil spelen, waarbij Xbox en Switch de meest voor de hand liggende keuzes zijn.

Dat succes heeft ook een keerzijde, want de game heeft sinds zijn release te kampen met serverproblemen (wat een verrassing). De ontwikkelaars sleutelen echter druk aan de game om zo een stabielere speelervaring te kunnen bieden.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!