Nu er geen E3-beurs is, moeten ontwikkelaars en uitgevers op zoek naar andere manieren om hun games aan de wereld te laten zien. Microsoft doet het via een Inside Xbox evenement, waar het vooral gameplay zal tonen voor de Xbox Series X.

Met de aankondiging van Assassin’s Creed Valhalla werd er opnieuw een game toegevoegd aan het lijstje met next-gen console releases. Voorlopig kregen we enkel een trailer te zien die niet veel vertelt over het verhaal of de gameplay, maar daar komt binnenkort verandering in. Ubisoft heeft namelijk bevestigd dat ze op 7 mei om 17u de eerste gameplaybeelden van Assassin’s Creed Odyssey zullen tonen tijdens een Inside Xbox evenement.

Dat zal niet de enige game zijn die meer van zich laat zien. Tijdens het evenement zal Microsoft namelijk Xbox Series X gameplay laten zien van verschillende partners. Het is nog niet duidelijk om welke partners het dan precies gaat, maar het is in ieder geval een feit dat de volgende generatie consoles steeds concreter wordt. Of er ook aankondigingen zullen gebeuren op het evenement is nog niet duidelijk, maar het is zeker niet onrealistisch om te verwachten dat Xbox enkele leuke verrassingen voor ons in petto heeft.

Het laatste Inside Xbox event vond plaats op 7 april 2020. Toen kregen we onder andere meer te zien van Gears Tactics.

In dit artikel

assassin's creed valhalla boxart

Assassin's Creed: Valhalla

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia / PC

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!