Het weekend staat voor de deur en je zal je niet moeten vervelen, want Ubisoft geeft drie topgames voor pc helemaal gratis weg.

Een voordeel aan pc-gaming (zoals ik het reeds omschreef in mijn opiniestuk over pc gaming) is dat je regelmatig gratis games kan scoren. En in tegenstelling tot bij PlayStation Plus en Xbox Live Games with Gold kan je die games ook voor altijd houden.

Deze keer geeft Ubisoft volgende games weg: Rayman Legends, Child of Light en Assassin’s Creed II. Alle drie de games zich absolute toppers in hun eigen genre en zijn zeker het proberen waard. Rayman Legends staat onder andere in onze lijst met de beste co-op games. Helaas is er geen online co-op (enkel lokaal) en dus iets minder interessant voor pc.

De games zijn sinds 12u gratis te downloaden via Uplay en dat tot en met 5 mei om 20u. Voeg de games dus zeker even toe aan je bibliotheek, dan kan je ze voor altijd spelen.

Games die ook tot 5 mei gratis te downloaden zijn, zijn Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey als onderdeel van het ‘Stay at Home Initiative’. Genoeg te spelen dus!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!