En hij komt uit op de verjaardag van je favoriete redacteur!

Deze generatie is er geen tekort aan remasters en bundels. Daar lijkt ook geen verandering in te komen, want volgens een nieuw gerucht komt er een Tomb Raider collectie naar alle platformen (en ja, dat is ook Stadia en Switch).

Gamerant kreeg via een anonieme bron een promobeeld in handen voor Tomb Raider: The Ultimate Collection. Aangezien het gaat om een anonieme bron, kon Gamerant het nieuws niet verifiëren. Voorlopig gaat het dus enkel om een gerucht.

Het promobeeld toont drie verschillende beelden. Elk beeld verwijst naar een andere generatie van Lara Croft. Het eerste beeld is er duidelijk een van de originele trilogy, terwijl het middelste beeld verwijst naar een Tomb Raider game uit eind de jaren 20 (wellicht Tomb Raider Anniversary). Het laatste beeld lijkt om Lara Croft and the Guardian of the Light te gaan.

Afgaand op het beeld zou de collectie op 27 augustus verschijnen. Ja, dat is op mijn verjaardag. En ja, ik ben een grote Tomb Raider fan. Het promobeeld is trouwens niet de enige hint. Square Enix heeft in juni 2020 blijkbaar recent een handelsmerk vernieuwd voor T.R.U.E Tomb Raider Ultimate Experience. Bovendien heeft Square Enix eerder reeds gezegd dat ze in juli en augustus nieuwe games zullen aankondigen.

tomb raider the ultimate experience

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!