Ze gaan hard bij Blizzard, of moet ik zeggen... Blizzhard?

BlizzCon is een conventie volledig gewijd aan onze favoriete sneeuwstorm op deze planeet. Door een bepaald virus, die we nu al meer dan beu zijn, gaat Blizzcon dit jaar echter niet door...

… op een fysieke manier! Want Blizzard heeft aangekondigd dat Blizzcon dit jaar zijn naam even aanpast naar BlizzConline. Het evenement zal volledig online plaatsvinden en doorgaan 19-20 februari 2021. Cosplay wedstrijden, Art wedstrijden en zelf storytelling zullen volledig online doorgaan. Zelf de befaamde March of Murlocs zal digitaal doorgaan. Hieronder een filmpje te zien hoe dat in 2018 verliep (of marcheerde?)

Voor Blizzard zal het echter niet zo’n moeilijke zaak zijn om dit formaat toe te passen. BlizzCon had namelijk al het systeem van virtuele tickets. Wanneer je deze aankocht kreeg je verschillende goodies voor zowat alle Blizzard games én kon je meekijken naar exclusieve livestreams van op het evenement. Dit was vooral bedoeld voor mensen die niet konden aanwezig zijn op Blizzcon zelf en toch er wat wilden van meepikken. Natuurlijk speelt Blizzard het wel slim en werd het ticket soms ook puur aangekocht voor de goodies.

Buiten deze informatie werd er nog niet echt iets anders vrijgegeven. Hoe dan ook geeft Blizzard op zijn eigen conventie altijd een update over hun aankomende games. Zo kunnen ze het hebben over Diablo 4 en Diablo Immortals (hun beruchte mobile game), Overwatch 2 die werd aangekondigd vorig jaar en WoW: Shadowlands.

Mocht je je willen inschrijven voor de verschillende wedstrijden, of wil roepen als een Murloc, kan je je inschrijven via de website van Blizzard zelf. Meer informatie moet er nog gelost worden, maar we kunnen alvast de datum vrijhouden!

Ga jij roepen als een Murloc? Of koop je het ticket soms ook puur voor de goodies?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!