Na het pre-order fiasco van de PlayStation 5, is het aan Microsoft om het beter te doen met de Xbox Series X en Xbox Series S.

Microsoft pakt de pre-orders alvast beter aan door ruim op voorhand te delen wanneer de pre-orders starten. Dat is op 22 september om 09:00. De consoles zijn leverbaar vanaf 10 november 2020. Op deze pagina houden we een overzicht bij van alle plaatsen waar de console te bestellen is. Deze pagina wordt steeds bijgewerkt, dus kom vaak terug! Ben je op zoek naar een PlayStation 5, dan kan je terecht bij ons PlayStation 5 pre-order overzicht.

Xbox Series S (299 euro)

Xbox Series X (499 euro)

Op de hoogte blijven van de heetste game aanbiedingen? Volg Gamerverse Deals op Facebook en Twitter.

Geen pre-orders bij de Game Mania webshop

Het zal niet mogelijk zijn om via de webshop van Game Mania een pre-order te plaatsen. In een statement op de productpagina verklaart Game Mania dat ze contact zullen opnemen met de mensen die reeds een pre-order hebben geplaatst. Bij Game Mania kon je dus enkel een pre-order plaatsen voor de start van de officiële pre-order dag. Begrijpen wie begrijpen kan.

game mania xbox pre-order

Geen pre-orders bij Coolblue

Net zoals bij de PlayStation 5, zal Coolblue ook niet deelnemen aan de pre-orders voor de Xbox Series X en Xbox Series S. De console zal er wel te koop zijn, maar pas bij de release.

coolblue xbox series s
coolblue-xbox-series-x

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!