Zes maanden na de lancering

Het is ondertussen al zes maanden na de lancering van The Last of Us Part II en Sony dropt een nieuwe story trailer, deze keer met Abby in de hoofdrol.

Het was even schrikken toen PlayStation een nieuwe trailer van The Last of Us Part 2 deelde. Er werd namelijk even gedacht dat er een nieuwe uitbreiding voor de game werd aangekondigd, maar uiteindelijk bleek het slechts om om een nieuwe verhaaltrailer te gaan. Een prachtige trailer weliswaar!

De meningen over de game zijn nog steeds erg verdeeld, maar dat weerhield PlayStation er niet van om een trailer te maken die zich focust op het controversiële personage Abby. De trailer vertelt onder andere meer over de oorsprong van de haatgevoelens van Abby en hoe ze moet omgaan met de gevolgen van haar acties. Heb je de game nog niet gespeeld, dan is het misschien verstandiger om de trailer niet te kijken.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!