It's (still) alive!

De PS3 verscheen in 2006, dus wanneer er nu nog een update verschijnt voor de console, is dat wereldnieuws. Ook al gaat het enkel om een stabiliteit-update en mogelijk een update van de blu-ray ondersteuning.

Op de officiële PlayStation website is een nieuwsbericht verschenen over een nieuwe systeemupdate voor de PS3 die vandaag wordt uitgerold, zo meldt DualShockers. De update biedt weinig interessante toevoegingen, behalve wanneer je de PS3 nog steeds gebruikt voor het afspelen van blu-ray films.

Volgens het bericht op de website voorziet de update enkele stabielere systeemprestaties. Volgens de open-source PlayStation 3 emulator RPCS3, introduceert de update echter ook een kleine security-update en een update voor de blu-ray ondersteuning. Dankzij de update zouden nieuwe blu-ray films namelijk ook worden ondersteund door het apparaat. Aangezien deze update echter niet officieel wordt erkend door Sony, is het echter onzeker of de claim van RPCS3 effectief klopt.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!