Drie nieuwe consoles in 2021?

Volgens bronnen van Bloomberg verschijnt er in 2021 een krachtigere versie van de Switch die in staat is tot 4K-gaming.

Van zodra de Switch nog maar pas in de winkelrekken lag, waren er al geruchten dat er een nieuw (krachtiger) model zou verschijnen. Dat gerucht wordt nu nieuw leven in geblazen door bronnen van Bloomberg die “bekend zijn met de zaak”.

Volgens de bronnen komt er in 2021 een krachtiger model van de Switch dat in staat zou zijn tot 4K-gaming. Samen met die lancering, zou Nintendo ook enkele aantrekkelijke game releases plannen. Het zou dan gaan om games voor een sterk uiteenlopende doelgroep, gaande van de casual gamers tot de hardcore gamers.

Met het nieuwe model zou Nintendo het hoofd willen bieden aan de PlayStation 5 en Xbox Series X, die ook beiden verschijnen eind dit jaar. Het is voorlopig nog niet bekend of Nintendo dan ook games zou aanbieden die exclusief zijn voor het krachtigere model, zoals bijvoorbeeld wel (in heel beperkte mate) het geval was bij de New 3DS.

Zit jij te wachten op een krachtigere Switch? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!