Sam Fisher is terug... soort van.

Tijdens Ubisoft Forward keken we allemaal reikhalzend uit naar een splinternieuwe (pun intended) Splinter Cell game. In plaats daarvan kregen we… de mobiele game Elite Squad. Vanaf vandaag kan je gratis aan de slag met de game!

Elite Squad is dan misschien niet waar we in eerste instantie op hoopten, maar het is een goede zoethouder terwijl we wachten op die volwaardige nieuwe Splinter Cell game. In de mobiele game krijg je meer dan 70 iconische personages uit het Tom Clancy’s universum onder de knoppen. Het gaat dan bijvoorbeeld om Caveira, Sam Fisher, Montagne, Nomad en meer. De bedoeling is om een droomsquad samen te stellen om te strijden in 5v5-vuurgevechten. Ook de slagvelden zullen herkenbaar zijn voor Tom Clancy’s fans. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Base of Operations uit The Division en Valletta (Malta) uit Splinter Cell Conviction.

De game beschikt over een campaign met een nieuwe verhaallijn, maar bevat daarnaast ook een PvP-modus en de mogelijkheid om guilds te laten vechten. De mobiele game is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Android en iOS.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!