Een nieuwe trailer van ontwikkelaar Bloober Team (makers van Blair Witch en Layers of Fear) hoe de gameplay werkt in hun psychologische horrorgame The Medium. De game verschijnt eind 2020 voor Xbox Series X en PC (via Steam).

In de game zullen spelers simultaan twee werelden kunnen verkennen met protagoniste Marianne: de echte wereld en een spirituele wereld. Zo zullen spelers puzzels moeten oplossen en paden moeten ontdekken. De trailer toont ook dat Marianne in de spirituele wereld speciale krachten heeft, zoals de ‘Oout of Body’ kracht.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!