In afwachting op de release van Torchlight 3, kunnen we alvast kennismaken met de nieuwste Sharpshooter class.

Torchlight 3 ken je mogelijk beter als Torchlight Frontiers. De ontwikkelaar wil de serie namelijk terug naar zijn roots brengen en Torchlight 3 zal dan ook een gelijkaardige opzet kennen als zijn twee voorgangers. Het gaat hier dan ook om een “premium game” zoals de ontwikkelaar het verwoordt en niet langer een free-to-play game. Je zal nog steeds zowel online als offline kunnen spelen.

Met de onthulling van de Sharpshooter klasse, zijn er ondertussen reeds 4 klasses bekend, namelijk: Nightfall Mage, Solid, en Railmaster. De Sharpshooter heeft toegang tot tal van voorwapens, gaande van een pistool tot een boog.

Torchlight 3 verschijnt dit jaar nog op pc. Daarna komt de titel ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!