PC-gamers weten alvast wat gedaan dit weekend (of tussen het thuiswerken door). World War Z is namelijk tijdelijk volledig gratis te downloaden via de Epic Games Store. Een ideale game om samen met je vrienden je gedachten te verzetten.

Tot en met 2 april kan je via de Epic Games Store gratis World War Z scoren. De third-person shooter die gebaseerd is op de gelijknamige film, doet met zijn co-op gameplay voor 4 spelers vooral denken aan Left 4 Dead. Kortom, een game die pas echt tot zijn recht kan komen wanneer je deze met een vriendengroep speelt.

World War Z is een typische budgetbakgame en dankzij deze vrijgevige aanbieding van Epic hoef je niet eens meer over een budget te beschikken. Verzet dus even je gedachten van het coronavirus en stort je op dit .. euh… zombievirus. Verfrissend!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!