Vergeet The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Super Mario Maker 2, die games zijn maar klein bier in vergelijking met Luigi’s Mansion 3. Althans, zo blijkt uit de verkoopcijfers. In de lijst met bestverkochte games komt de game na Call of Duty: Modern Warfare, maar de Switch-exclusive is weldegelijk een gigantisch succes voor Nintendo.

Luigi’s Mansion 3 verkocht tijdens zijn eerste week meer dan dubbel zoveel exemplaren als zijn voorganger op de 3DS: Luigi’s Mansion 2. Het gaat hier enkel om fysieke exemplaren, daar kan je ook nog een groot aantal digitale exemplaren bij optellen. Het wordt wellicht een record van korte duur, want Pokémon Sword and Shield verschijnen op 15 november.

De volledige lijst van bestverkochte games van afgelopen week luidt als volgt:

#Titel UitgeverVorige week
1 Call of Duty: Modern WarfareActivision1
2 Luigi’s Mansion 3Nintendo
3 FIFA 20EA Sports2
4 Mario Kart 8 DeluxeNintendo6
5 The Outer WorldsPrivate Division4
6 Tom Clancy’s Ghost Recon: BreakpointUbisoft8
7 Ring Fit AdventureNintendo7
8 Plants vs. Zombies: Battle For NeighborvilleEA Games11
9 Grand Theft Auto VRockstar11
10 MedievilSony Computer Entertainment5

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

En zo zie je mij, die net zo verbaasd is als jij over het gigantische succes van Luigi's Mansion, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

Luigi's Mansion 3 boxart

Luigi's Mansion 3

Ontwikkelaar: Next Level Games

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 31/10/2019

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!