Wellicht heb je tijdens Black Friday heel wat nieuwe games gescoord, maar laat die dit weekend even links liggen. Van 5 tot 9 december kan je namelijk gratis aan de slag met The Crew 2 op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Spelers krijgen niet alleen toegang tot de basisgame, maar ook tot de Blazing Shots update. Bovendien kan je de game nu al preloaden via Uplay (op pc) zodat je de gratis speeltijd optimaal kan benutten. Wil je na het weekend verder met de volledige game, dan kan je die aanschaffen met kortingen tot 75% op de volledige game en de Season Pass. Bovendien blijft je in-game voortgang behouden.

In dit artikel

the crew 2 box art

The Crew 2

Ontwikkelaar: Ivory Tower

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows / Google Stadia

Releasedatum: 29/06/2018

Koop deze game
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.