Wellicht heb je tijdens Black Friday heel wat nieuwe games gescoord, maar laat die dit weekend even links liggen. Van 5 tot 9 december kan je namelijk gratis aan de slag met The Crew 2 op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Spelers krijgen niet alleen toegang tot de basisgame, maar ook tot de Blazing Shots update. Bovendien kan je de game nu al preloaden via Uplay (op pc) zodat je de gratis speeltijd optimaal kan benutten. Wil je na het weekend verder met de volledige game, dan kan je die aanschaffen met kortingen tot 75% op de volledige game en de Season Pass. Bovendien blijft je in-game voortgang behouden.

In dit artikel

the crew 2 box art

The Crew 2

Ontwikkelaar: Ivory Tower

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows / Google Stadia

Releasedatum: 29/06/2018

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!